In de ijssalon bieden wij 24 te gekke smaken aan. Wij hebben altijd 20 vaste smaken en 4 wisselende smaken.

Het ijs wordt dagelijks vers bereid in onze eigen keuken in Zoetermeer. Voor ons roomijs gebruiken wij boerenmelk. Hiervoor rijden wij iedere ochtend naar boer Martijn van Kaasboerdeij Sol uit Hazerswoude. Martijn zorgt er iedere ochtend voor dat de koeien gemolken worden en wij de melk kunnen gebruiken voor ons ijs. Het voordeel van boerenmelk is dat deze nog niet is afgeroomd. De melk bevat hierdoor een hoger vetpercentage dan volle melk uit de supermarkt. Dit geeft het ijs een mooie structuur en een volle smaak beleving.

Om het roomijs op smaak te brengen gebruiken wij alleen de beste grondstoffen. De pistache nootjes halen wij van Sicilië (Italië) omdat daar de lekkerste pistache nootjes groeien. De vanille stokjes komen van Madagaskar, een groot eiland voor de oostkust van Afrika. Slechts 10% van de oogst is geschikt voor consumptie, een zeer kostbare specerij. Kortom, op onze grondstoffen besparen wij niet.

Het fruit ijs wordt gemaakt van water, suiker en vers fruit. Door met vers fruit te werken en de juiste hoeveelheid suiker toe te voegen ontstaat er een topkwaliteit ijsje zonder overdreven zoete nasmaak.