Nieuws

Altijd de eerste zijn die weet welke nieuwe smaak er in de vitrine ligt? Volg ons op social media; Facebook, Instagram & LinkedIn!

Nagenieten van deze heerlijke zomeravonden, want Zuliani's Gelato blijft 's avonds langer open! ️ Beide winkels zijn tot 21:30 geopend deze week.Vrijdag, zaterdag en zondag gewoon vertrouwd tot 22:00!

Geplaatst op 10-08-2020

Wij werken niet alleen met verse ingrediënten maar het liefst ook zo lokaal mogelijk. Daarom halen wij onze aardbeien bij @harputslagerijyildiz in de @dedorpsstraat Zoetermeer!Met de aardbeien van de beste kwaliteit maken wij dagelijks vers ons heerlijke sorbet-ijs. Het ijs bestaat dus uit puur fruit en bevat geen melk!

Geplaatst op 04-08-2020

🍐 Het mooie weer is terug, tijd voor een ijsje! We hebben de volgende “nieuwe” wisselsmaken in de ijssalons: Peer, Pruim & Liquirizia. Genoeg om te proeven dus!Liquirizia is een ijskoud dropje en in Italië erg populair. Dropijs is voor de echte liefhebbers, you love it or you hate it… De smaak van zoethout is krachtig aanwezig en wij hebben wederom boerenmelk gebruikt voor deze klassieker!Het Peren- en Pruimenijs zijn op sorbet-basis, dit wil zeggen dat er geen melk verwerkt is in deze smaken.

Geplaatst op 30-07-2020

De vakantie is begonnen en wij hebben een uitdaging voor alle kunstenaars uit Zoetermeer! Kom langs de winkel voor een kleurplaat en verzamel al je kleurpotloden, stiften én creativiteit! 10 gelukkigen maken kans op een halve liter Zuliani's ijs voor thuis, hier kun je met het hele gezin van genieten!Lever je kunstwerk in vóór het einde van de zomervakantie, 30 augustus 2020. Op 15 september zullen wij de winnaars bekend maken via social media. En op vertoning van de mail mogen zij hun bak komen vullen met maar liefs 6 smaken ijs naar keuze uit de vitrine in één van onze winkels!Zet 'm op! 🖌 Downloaden op onze website en thuis printen mag ook. Voor meer informatie én het downloaden van de kleurplaat: zuliani-gelato.nl/kleurplaten-zomer-2020

Geplaatst op 24-07-2020

De zon schijnt, de vakantie is begonnen en de week is weer doormidden! En wat een heerlijke foto van @twinningmomlife

Geplaatst op 22-07-2020

Wij halen Hawaii naar Zoetermeer! 🥥Vorig jaar was het ijsje erg geliefd, dus ook dit jaar hebben wij besloten dit hippe exotische ijsje te maken. Black Hawaii smaakt naar cacao met gebrande kokos en is zwart gekleurd door charcoal.(Black Hawaii is allergeen- en lactosevrij, MAAR in de decoratieve chocolade druppels op het ijs zit wel koemelk!)

Geplaatst op 17-07-2020

We hebben weer een heel nieuwe smaak gecreëerd… Blueberry muffin! 🧁 Het muffin ijs is super romig en overgoten met blauwe bessensaus.Allergenen: Ei, gluten, lactose en noten.

Geplaatst op 13-07-2020

Wij hebben weer Kinder Bueno gemaakt voor jullie !

Geplaatst op 11-07-2020

@angelinafiorella heeft haar examen gespecialiseerd IJsbereider achter de rug! Het ziet eruit om op te eten 🏼 Het belooft veel goeds voor deze winter, Zuliani's zal vanaf dit jaar ook ijstaarten verkopen rond de feestdagen. Zie jij het al zitten, zo'n ijstaart met de kerst?

Geplaatst op 08-07-2020

Wist je dat wij ook ijskarren verhuren voor jouw feestje? Deze karren zijn inclusief ijs van Zuliani's en een enthousiaste ijsschepper!We komen graag bij je langs vanaf een gezelschap van 60 personen. Bekijk hier onze ijskarren: www.zuliani-gelato.nl/ijskar-verhuur én bereken direct wat het kost.Voor basisscholen hebben wij een speciale deal! Stuur een mail info@zuliani-gelato.nl

Geplaatst op 03-07-2020