Nieuws

Een kijkje in de keuken of weten welke nieuwe smaak er in de vitrine ligt? Volg ons op social media; Facebook, Instagram, LinkedIn!

Zin in iets lekkers maar je weet niet wat? 🧁🫐 Wij wel! Wij hebben fruit, muffin en ijs gecombineerd! Daar had je nou net trek in Zuliani's Blueberry Muffin (op = op)

Geplaatst op 03-06-2023

Wij delen ijsjes uit bij @hagaziekenhuis Zoetermeer aan personeel, patiënten en bezoekersTer ere van de naamsverandering vanaf vandaag en de onthulling van het nieuwe logo!

Geplaatst op 01-06-2023

Een bijzondere bruidstaart 🏽‍♀️🤵🏼‍♂️ Al is een bruidstaart altijd bijzonder… Maar wij maken hem ook nog eens van ijs en zo met meerdere bij elkaar is het helemààl een plaatje!Via onze website stel je hem zelf samen (voor elke gelegenheid!) zuliani-gelato.nl/webshop en voor heel bijzondere wensen kunnen wij in overleg wellicht meer voor je betekenen, bel ons dan even!

Geplaatst op 31-05-2023

Stralend het weekend in ️ een heerlijk lang Pinksterweekend staat ons te wachten!Kom jij gezellig langs voor een ijsje? Bij beide ijssalons kan je heerlijk plaatsnemen voor de winkel Vandaag, zaterdag en zondag geopend tot 22:00 uur. Maandag op tweede Pinksterdag tot 21:30 uur. Beide winkels!

Geplaatst op 26-05-2023

Het is aardbeientijd! Verwen jezelf met een heerlijke Dorpsstraat Joekel ️ Een reuze hoorn met verse aardbeitjes, twee grote bollen ijs – met smaken naar keuze uit de vitrine – en een flinke toef slagroom!

Geplaatst op 24-05-2023

Wij houden van onze vaste klanten en zij van ons!

Geplaatst op 22-05-2023

️ 𝐖𝐞𝐞𝐤𝐞𝐧𝐝𝐭𝐨𝐩𝐩𝐞𝐫𝐬 ️ maar liefs 6 wisselsmaken!Liquirizia • Walnoot • Oreo Koekjes • Stoofpeer sorbet • Lemon Cookie • Watermeloen sorbetBeide ijssalons, 𝒐𝒑 = 𝒐𝒑! We zijn vandaag en morgen tot 22:00 uur geopend

Geplaatst op 20-05-2023

Hiervoor liet Stéfano z’n werk even vallen, de Oldtimerdag is van start gegaan! Er zijn veel mooie Italiaanse klassiekers te vinden in de Dorpsstraat vanmiddag ️

Geplaatst op 20-05-2023

Morgen is het @zoetermeer_oldtimerdag in de Dorpsstraat! Voor de 21e editie van deze prachtige dag is het thema Italië daar weten wij natuurlijk wel raad mee!Stéfano geeft morgen het startsein aan de start van de toertocht (om 09:00 uur) ️ vanaf 11:30 is er van alles te beleven in & om de straat. En komen ook de oldtimers terug de straat in. Kijk je ogen uit en kom morgen genieten van de gezelligheid, mooie auto’s, het zonnetje en een ijsje natuurlijk! De vlaggetjes hangen al, wij hebben er zin in!

Geplaatst op 19-05-2023

IJs voor thuis! Want waarom zou je het in de supermarkt kopen als je thuis ook kan genieten van de kwaliteit die je bij ons gewend bent? 🤭 Zuliani’s kan ook mee naar huis!Wij hebben isolatie boxen met een inhoud van 0,5 (ong. 6 grote bollen) en 1 liter (ong. 12 grote bollen), waarin ons ijs het prima uithoudt onderweg. Kies je smaken vers uit de vitrine!

Geplaatst op 17-05-2023