Nieuws

Altijd de eerste zijn die weet welke nieuwe smaak er in de vitrine ligt? Volg ons op social media; Facebook, Instagram & LinkedIn!

De jury is eruit! De winnaars van de kleurplaten-actie zijn bekend. Wij willen graag Annejet, Olivia, Fiènne, Quinty, Amélie, Angelina, Rebecca, Robin, Ryan en Javier feliciteren!Heeft jouw mama of papa een mailtje ontvangen? Dan kun je op vertoon van deze mail jouw bak met Zuliani's ijs komen ophalen!Iedereen bedankt voor het meedoen, wat een enthousiasme! 🥳

Geplaatst op 14-09-2020

Wij maken niet alleen ijs omdat we er goed in zijn of omdat we het leuk vinden. Maar ook vooral omdat jullie er zo blij van worden! De zomer lijkt nog even terug te komen ️🏼 kom jij deze week bij ons langs?

Geplaatst op 11-09-2020

Een zwoele zomeravond in het Stadshart Zoetermeerders gaan nog gezellig langs hun favoriete opscheppers nadat de winkels dicht zijn

Geplaatst op 21-08-2020

Na het succes van het Blueberry Muffin ijs hebben wij besloten Chocolate Chip Muffin ook een kans te geven! Heerlijk muffin ijs met pure chocolade schaafsel 🧁 Nu in beide winkels!

Geplaatst op 21-08-2020

Goed nieuws van onze IJsbereidster Angelina Zuliani 🥳

Geplaatst op 17-08-2020

Voor iedereen die tijdens het shoppen toe is aan een verfrissing ️ er liggen 24 heerlijke smaken op je te wachten!

Geplaatst op 16-08-2020

Zuliani's kleurwedstrijd! Inmiddels hangen in beide winkels al kleurplaten. Heb jij al een kleurplaat opgehaald? 🖌Maak er je mooiste kunstwerk van en lever hem in voor 30 augustus. Maak kans op een familiebak ijs van Zuliani's!Kijk voor meer informatie op Zuliani-Gelato.nl/kleurplaten-zomer-2020 🖌

Geplaatst op 13-08-2020

Nagenieten van deze heerlijke zomeravonden, want Zuliani's Gelato blijft 's avonds langer open! ️ Beide winkels zijn tot 21:30 geopend deze week.Vrijdag, zaterdag en zondag gewoon vertrouwd tot 22:00!

Geplaatst op 10-08-2020

Wij werken niet alleen met verse ingrediënten maar het liefst ook zo lokaal mogelijk. Daarom halen wij onze aardbeien bij @harputslagerijyildiz in de @dedorpsstraat Zoetermeer!Met de aardbeien van de beste kwaliteit maken wij dagelijks vers ons heerlijke sorbet-ijs. Het ijs bestaat dus uit puur fruit en bevat geen melk!

Geplaatst op 04-08-2020

🍐 Het mooie weer is terug, tijd voor een ijsje! We hebben de volgende “nieuwe” wisselsmaken in de ijssalons: Peer, Pruim & Liquirizia. Genoeg om te proeven dus!Liquirizia is een ijskoud dropje en in Italië erg populair. Dropijs is voor de echte liefhebbers, you love it or you hate it… De smaak van zoethout is krachtig aanwezig en wij hebben wederom boerenmelk gebruikt voor deze klassieker!Het Peren- en Pruimenijs zijn op sorbet-basis, dit wil zeggen dat er geen melk verwerkt is in deze smaken.

Geplaatst op 30-07-2020