JackyShoots - Angelina Zuliani ijskeuken

Uit eigen keuken

Met veel liefde bereiden wij dagelijks vers het lekkerste ijs van Zoetermeer! Dit doen wij voor onze ijssalons, waar u het zelf kan proeven in de Dorpsstraat of het Stadshart te Zoetermeer. Maar ook voor onze afnemers; andere ijssalons en restaurants. En niet te vergeten voor onze ijskarren die wij verhuren voor feesten en partijen!

JackyShoots - Angelina Zuliani ijskeuken

Wij garanderen kwaliteit

Het Italiaanse schepijs bereiden wij dagelijks vers in onze eigen ijskeuken in Zoetermeer. Uiteraard gebruiken wij alleen de meest pure en verse ingrediënten. Wij bereiden ons roomijs met lokale boerenmelk van Melk-Kaas-Zorgboerderij Sparnaaij uit Hazerswoude en Melktap Maria’s Hoeve in Stompwijk. Wat maakt dat wij u kwaliteit kunnen garanderen. Voor ons sorbetijs gebruiken wij uitsluitend vers fruit. En onze overige ingrediënten importeren wij (uiteraard) rechtstreeks uit Italië!

Allergenen Zuliani

Een allergie of intolerantie?

Heeft u of uw kind een allergie? Wij gaan hier erg bewust mee om en u kunt de allergenen informatie bij het ijs in de vitrine duidelijk op de kaartjes terugvinden. Onze ijsscheppers kunnen hier ook alles over vertellen.

Zulianis-boerenmelk

Gepasteuriseerde melk

Bent u zwanger? Niet getreurd. Het ijs van Zuliani’s Gelato wordt inderdaad met boerenmelk bereid, maar wij pasteuriseren de melk. Dit maakt dat wanneer u zwanger bent, gewoon van ons ijs kan genieten!

Omdat wij ons ijs zelf bereiden weten wij echt alles van de ingrediënten. Twijfelt u of heeft u een speciale wens? Bel met Stéfano op 06 – 39 13 72 35.