Westwaarts 45, Stadshart Zoetermeer

Het gehele jaar kunt u bij Zuliani’s Gelato in het Stadshart terecht. Voor zelfgemaakt ijs met eerlijke en heerlijke ingrediënten, in de maanden maart tot en met oktober. Wij hebben standaard 24 smaken in de aanbieding, die variëren van klassieke ijssmaken tot bijzondere wissel-smaken!

Alle dagen in de week genieten van ons heerlijk ambachtelijke schepijs!

Openingstijden Stadshart

maandag11:00 — 22:00
dinsdag11:00 — 22:00
woensdag11:00 — 22:00
donderdag11:00 — 22:00
vrijdag11:00 — 22:00
zaterdag11:00 — 22:00
zondag11:00 — 22:00

Bereikbaarheid

Onze vestiging in het Stadshart is gevestigd aan Westwaarts 45, 2711 AD te Zoetermeer. U vindt ons buiten naast de ingang van de Albert Heijn XL, schuin tegenover de Volendammer Vishandel.

De ijssalon is gemakkelijk bereikbaar met fiets, OV of auto en parkeren kan de eerste 2 uur gratis in de naastgelegen parkeergarage!

De winkel in het Stadshart is het hele jaar geopend. Koopavond vrijdags, altijd geopend (ongeacht seizoen).

Van februari t/m oktober kunt u bij onze winkel terecht voor ambachtelijk schepijs, van november t/m januari voor verse oliebollen en appelbeignets.

Zuliani’s to go!

Neem Zuliani’s Gelato mee naar huis. Dat is voordelig meer ijs!

Wij hebben isolatie boxen van een halve of hele liter, waarin ons ijs het prima uithoudt onderweg. Hierin blijft het ijs tot drie maanden lekker (in de vriezer). Maar dezelfde avond is het ijs op zijn lekkerst!

Ook de normale bakjes van 1, 2 of 3 bollen kunnen voorzien worden van een deksel. IJsje to go!

IJs voor thuis, liter of halve liter Zuliani's

Oliebollen

In de wintermaanden zal de winkel in het Stadshart open blijven en worden hier elke dag vers oliebollen en appelbeignets gebakken. Kom langs voor: Oliebollen zonder en met rozijnen & krenten, appelbeignets, Quarkolini’s en Berlinerbollen. Maar ook gevulde oliebollen met Nutella of stoofpeer!

Vanaf vrijdag 27 oktober 2023 weer verkrijgbaar!