Openingstijden Stadshart

maandag10:00 — 17:30
dinsdag10:00 — 17:30
woensdag10:00 — 17:30
donderdag10:00 — 17:30
vrijdag10:00 — 20:00
zaterdag9:30 — 17:30
zondag10:00 — 17:30

Westwaarts 45, Stadshart Zoetermeer

Het gehele jaar kunt u bij Zuliani’s Gelato in het Stadshart terecht. Voor zelfgemaakt ijs met eerlijke en heerlijke ingrediënten, in de maanden maart tot en met oktober.

In de wintermaanden maakt het ijs plaats voor Zuliani’s oliebollen, appelbeignets en meer! Elke dag vers en zelf door ons gemaakt.

zuliani-oliebollen

Oliebollen

Een nieuwe stap: Oliebollen! Vanaf 30 oktober 2020 is het avontuur begonnen voor team Zuliani’s. In de wintermaanden zal de winkel in het Stadshart open blijven en wordt hier elke dag vers gebakken.

Kom eens langs voor: Oliebollen zonder en met rozijnen & krenten, appelbeignets en Berlinerbollen. Maar ook gevulde oliebollen met Nutella of stoofpeer!

November, december en januari verkrijgbaar.

Bereikbaarheid

Onze vestiging in het Stadshart is gevestigd aan Westwaarts 45, 2711 AD te Zoetermeer. U vindt ons buiten naast de ingang van de Albert Heijn XL, schuin tegenover de Volendammer Vishandel.

De ijssalon is gemakkelijk bereikbaar met fiets, OV of auto en parkeren kan de eerste 2 uur gratis in de naastgelegen parkeergarage!

De winkel in het Stadshart is het hele jaar geopend. Koopavond vrijdags, altijd geopend (ongeacht seizoen).

Opening stadshart zoetermeer Zuliani's

Zuliani’s breidt uit!

Zuliani’s is per 29 februari 2020 feestelijk geopend, in het Stadshart van Zoetermeer! Iedereen die tijdens het winkelen toe is aan een verfrissing kan een bezoek brengen aan de ijssalon. Wij hebben 24 smaken voor u, de meest favoriete ijssmaken maar ook verrassende combinaties!

Wij zijn het gehele jaar geopend!

Wij staan altijd voor u klaar met voldoende personeel om u snel maar vooral met een glimlach te helpen.

Zuliani's Gelato Cadeaubon en Spaarkaart

Geen genoeg van Zuliani’s?

Bijna elke Zoetermeerder heeft ‘m en wij mogen met trots zeggen dat onze spaarkaart inmiddels een begrip is geworden. U vindt de Zuliani’s spaarkaart in de ijssalon. Bij ieder ijsje van twee bollen krijgt u een stempel, bij een volle spaarkaart ontvangt u van ons een gratis ijsje met twee bollen!

Geniet ook van de exclusieve aanbieding bij Zuliani’s Stadshart, die u kunt vinden in de Stadshart Zoetermeer App!

Liever ijs cadeau geven aan een ander? Dan kunt u denken aan onze traditionele cadeaubon. Of vraag om de Stripppenkaart (nieuw!) en geef iemand ijstegoed van maar liefs 10 bollen Zuliani’s cadeau!

IJs voor thuis, liter of halve liter Zuliani's

Zuliani’s to go!

Neem Zuliani’s Gelato mee naar huis. Dat is voordelig meer ijs!

Wij hebben isolatie boxen van een halve of hele liter, waarin ons ijs het prima uithoudt onderweg. Hierin blijft het ijs tot drie maanden lekker (in de vriezer). Maar dezelfde avond is het ijs op zijn lekkerst!

Ook de normale bakjes van 1, 2 of 3 bollen kunnen voorzien worden van een deksel. IJsje to go!