Dorpsstraat 112C, Zoetermeer

Bij Zuliani’s Gelato kunt u terecht voor zelfgemaakt ijs met eerlijke en heerlijke ingrediënten. Wij staan altijd voor u klaar met voldoende personeel om u snel maar vooral met een glimlach te helpen. U vindt ons aan het gezellige plein middenin de Dorpsstraat.

Alle dagen in de week genieten van ons heerlijk ambachtelijke schepijs!

Openingstijden Dorpsstraat

maandag11:00 — 22:00
dinsdag11:00 — 22:00
woensdag11:00 — 22:00
donderdag11:00 — 22:00
vrijdag11:00 — 22:00
zaterdag11:00 — 22:00
zondag11:00 — 22:00

Open IJskeuken

Begin 2022 hebben wij in de Dorpsstraat een splinternieuwe ijssalon gerealiseerd, de open ijskeuken bevindt zich ook hier; kijk dagelijks mee hoe het ijs vers bereid wordt!

JackyShoots - Angelina Zuliani ijskeuken

Omfietsen voor een ijsje

Zowel de mensen die op zoek zijn naar verfrissing als de fijnproevers, brengen graag een bezoek aan de ijssalon. Voor de meest favoriete ijssmaken maar ook verrassende combinaties. Wij hebben altijd 24 smaken voor u, genoeg om bij elk bezoek een andere smaak te proberen!

Ook voor de allerkleinsten hebben wij een lekker ijsje, en dan doelen wij vooral op ons bekende Elsa-ijs!

Dorpsstraat Joekel

Een reuze hoorn met heerlijk verse aardbeien, 2 bollen ijs & slagroom!

Wanneer de aardbeien op z’n lekkerst zijn, moeten we daar van genieten! Elke ochtend halen we ze vers bij groenteboer Harput in de Dorpsstraat. Wij scheppen deze Joekel standaard met vanille- en aardbeienijs maar je mag zelf ook voor een andere smaakcombinatie kiezen!
Tijdens het aardbeienseizoen (mei t/m augustus) verkrijgbaar, uitsluitend bij onze ijssalon in de Dorpsstraat.
Dorpsstraat Joekel Zulianis Gelato

Lekker bakkie koffie!

Met de (klein-)kinderen op stap? Ga zelf voor koffie of thee!

Bij Zuliani’s in de Dorpsstraat hebben wij heerlijke koffies; van een normaal bakkie tot een latte macchiato en van cappuccino tot ijskoffie op ons terras of to go!

Pup Cup

Voor een heerlijke wandeling om & door de Dorpsstraat hoef je zeker je trouwe viervoeter niet thuis te laten! Bij ons mag je samen plaatsnemen, staat de waterbak altijd klaar en is – op veler verzoek – ook de 𝐏𝐮𝐩 𝐂𝐮𝐩 officieel op de prijslijst te vinden 🐾