Openingstijden Dorpsstraat

maandag11:00 — 21:00
dinsdag11:00 — 21:00
woensdag11:00 — 21:00
donderdag11:00 — 21:00
vrijdag11:00 — 21:00
zaterdag10:00 — 21:00
zondag11:00 — 21:00

Dorpsstraat 109a, Zoetermeer

Bij Zuliani’s Gelato kunt u terecht voor zelfgemaakt ijs met eerlijke en heerlijke ingrediënten. Wij staan altijd voor u klaar met voldoende personeel om u snel maar vooral met een glimlach te helpen. U vindt ons aan het gezellige plein middenin de Dorpsstraat.

De ijssalon is gevestigd aan de Dorpsstraat 109, 2712 AE te Zoetermeer. Vanaf zaterdag 20 februari is de ijssalon weer dagelijks geopend!

Ijsslaon Zuliani's Gelato Dorpsstraat 109a Zoetermeer

Omfietsen voor een ijsje

Zowel de mensen die op zoek zijn naar verfrissing als de fijnproevers, brengen graag een bezoek aan de ijssalon. Voor de meest favoriete ijssmaken maar ook verrassende combinaties. Wij hebben altijd 24 smaken voor u, genoeg om bij elk bezoek een andere smaak te proberen!

Ook voor de allerkleinsten hebben wij een lekker ijsje, en dan doelen wij vooral op ons bekende Elsa-ijs!

Spaarkaart gratis ijsje Zuliani's

Spaarkaart van Zuliani’s?

Bijna elke Zoetermeerder heeft ‘m en wij mogen met trots zeggen dat onze spaarkaart inmiddels een begrip is geworden. U vindt de Zuliani’s spaarkaart in de ijssalon. Bij ieder ijsje van twee bollen krijgt u een stempel, bij een volle spaarkaart ontvangt u van ons een gratis ijsje met twee bollen!

Wie wordt daar nu niet vrolijk van?

Zuliani-spaghetti

Zuliani’s Spaghetti

Uniek in Zoetermeer! Misschien wel in heel Nederland… Al in de jaren ’60 ontstond deze hit in Duitsland, sindsdien staat dit dessert op de plastic menukaarten bij onze buren. Een bord Spaghetti IJs.

Deze serveren wij alleen in onze winkel in de Dorpsstraat voor u. Proef deze bijzondere ervaring, met ons klassieke vanille-ijs, slagroom, witte chocolade en aardbeiensaus! Genoeg om samen van te genieten.