Openingstijden Dorpsstraat

maandagGesloten
dinsdagGesloten
woensdagGesloten
donderdagGesloten
vrijdagGesloten
zaterdagGesloten
zondagGesloten
1 Okt – 1 MaartGesloten

Dorpsstraat 109a, Zoetermeer

Bij Zuliani’s Gelato kunt u terecht voor zelfgemaakt ijs met eerlijke en heerlijke ingrediënten. Wij staan altijd voor u klaar met voldoende personeel om u snel maar vooral met een glimlach te helpen. U vindt ons aan het gezellige plein middenin de Dorpsstraat.

De ijssalon is tot begin maart 2021 in winterslaap!

De ijssalon is gevestigd aan de Dorpsstraat 109, 2712 AE te Zoetermeer. In het Dorp zijn wij medio maart t/m oktober geopend.

Ijsslaon Zuliani's Gelato Dorpsstraat 109a Zoetermeer

Omfietsen voor een ijsje

Zowel de mensen die op zoek zijn naar verfrissing als de fijnproevers, brengen graag een bezoek aan de ijssalon. Voor de meest favoriete ijssmaken maar ook verrassende combinaties. Wij hebben altijd 24 smaken voor u, genoeg om bij elk bezoek een andere smaak te proberen!

Ook voor de allerkleinsten hebben wij een lekker ijsje, en dan doelen wij vooral op ons bekende Elsa-ijs!

Spaarkaart gratis ijsje Zuliani's

Spaarkaart van Zuliani’s?

Bijna elke Zoetermeerder heeft ‘m en wij mogen met trots zeggen dat onze spaarkaart inmiddels een begrip is geworden. U vindt de Zuliani’s spaarkaart in de ijssalon. Bij ieder ijsje van twee bollen krijgt u een stempel, bij een volle spaarkaart ontvangt u van ons een gratis ijsje met twee bollen!

Wie wordt daar nu niet vrolijk van?

Angelina Zuliani met isolatieboxen voor thuis

Neem Zuliani’s mee naar huis!

Organiseert u een etentje of wilt u een voorraad aanhouden van het lekkerste ijs, gewoon thuis in de vriezer? Zuliani’s kan ook mee naar huis! Wij hebben isolatie boxen met een inhoud van 0,5 en 1 liter, waarin ons ijs het prima uithoudt onderweg. En waarin het ijs tot drie maanden lekker blijft in de vriezer. Maar dezelfde avond is het ijs op zijn lekkerst!

Ook de normale bakjes van 1, 2 of 3 bollen kunnen voorzien worden van een deksel. IJsje to go!