Openingstijden Dorpsstraat

maandagGesloten
dinsdagGesloten
woensdagGesloten
donderdagGesloten
vrijdagGesloten
zaterdagGesloten
zondagGesloten
10 Okt – 1 MaartGesloten

Dorpsstraat 112C, Zoetermeer

Bij Zuliani’s Gelato kunt u terecht voor zelfgemaakt ijs met eerlijke en heerlijke ingrediënten. Wij staan altijd voor u klaar met voldoende personeel om u snel maar vooral met een glimlach te helpen. U vindt ons aan het gezellige plein middenin de Dorpsstraat.

De ijssalon in de Dorpsstraat gaat vanaf maandag 10 oktober in (welverdiende) winterslaap. Februari/maart opent de ijssalon weer voor schepijs!

JackyShoots - Angelina Zuliani ijskeuken

VERHUISBERICHT

Groot nieuws: De ijssalon in de Dorpsstraat is verhuisd! De nieuwe winkel zit nog steeds aan het plein van de Dorpsstraat, alleen 20 meter verder het plein op. De open ijskeuken (!) bevindt zich nu ook hier.

Dagelijks meekijken hoe het ijs bereid wordt!

Omfietsen voor een ijsje

Zowel de mensen die op zoek zijn naar verfrissing als de fijnproevers, brengen graag een bezoek aan de ijssalon. Voor de meest favoriete ijssmaken maar ook verrassende combinaties. Wij hebben altijd 24 smaken voor u, genoeg om bij elk bezoek een andere smaak te proberen!

Ook voor de allerkleinsten hebben wij een lekker ijsje, en dan doelen wij vooral op ons bekende Elsa-ijs!

Dorpsstraat Joekel Zulianis Gelato

Dorpsstraat Joekel

Een reuze hoorn met heerlijk verse aardbeien, 2 bollen ijs & slagroom!

Wanneer de aardbeien op z’n lekkerst zijn, moeten we daar van genieten! Elke ochtend halen we ze vers bij groenteboer Harput in de Dorpsstraat. Wij scheppen deze Joekel standaard met vanille- en aardbeienijs maar je mag zelf ook voor een andere smaakcombinatie kiezen!
Tijdens het aardbeienseizoen (mei t/m augustus) verkrijgbaar, uitsluitend bij onze ijssalon in de Dorpsstraat.

Lekker bakkie koffie!

Met de (klein-)kinderen op stap? Ga zelf voor koffie of thee!

Bij Zuliani’s in de Dorpsstraat hebben wij heerlijke koffies; van een normaal bakkie tot een latte macchiato en van cappuccino tot ijskoffie op ons terras of to go!