UW IJSLEVERANCIER

Heeft u interesse in het afnemen van schepijs voor uw eigen ijssalon? Of u heeft een restaurant en ontbreekt het dessert nog op de kaart?

Vanuit passie voor het vak zijn wij naast onze ijssalons en ijskarverhuur ook gaan uitbreiden in het leveren aan derden. Start u met een ijssalon of heeft u een nieuwe ijsleverancier nodig? Bel gerust eens.

Wij staan voor u klaar en houden het graag persoonlijk. Hierdoor kunt u ons aan beloftes houden. Daarbij zullen wij altijd met u meedenken.

Zuliani Gelato

Wij garanderen kwaliteit

Het Italiaanse schepijs dat wij leveren bereiden wij dagelijks vers in onze eigen ijskeuken in Zoetermeer. Uiteraard gebruiken wij alleen de meest pure en verse ingrediënten. Wij bereiden ons roomijs met (lokale) boerenmelk van Kaasboerderij Sol uit Hazerswoude én Maria’s Hoeve uit Stompwijk. Wat maakt dat wij u kwaliteit kunnen garanderen. Voor ons sorbetijs gebruiken wij uitsluitend vers fruit. En onze overige ingrediënten importeren wij (uiteraard) rechtstreeks uit Italië!

JackyShoots - Angelina Zuliani ijskeuken

Ons assortiment

Wij bieden zo’n 60 smaken ijs aan. Heeft u bijzondere wensen qua smaken? Dan kunnen wij deze vaak voor u bereiden. Er zijn heel veel mogelijkheden.

Als afnemer heeft u dus niet alleen ontzettend veel keuze, wij leveren het ijs ook aan in het door u gewenste formaat. Heeft u liever bakken van 5L of misschien wel 7L? En wilt u deze dan wel of niet mooi opgemaakt?

JackyShoots - Angelina Zuliani ijskeuken

Waarom kiezen voor Zuliani’s?

  • IJs bereid met natuurlijke en pure ingrediënten
  • Afspraak is afspraak
  • Flexibel; er is veel mogelijk!
  • Een gepassioneerd team
  • Gediplomeerde ijsbereiders
  • Wij adviseren en denken graag met u mee
  • Ervaring in starten met salon en venten
  • Snelle levering; voor 17.00 uur besteld, de volgende dag vers voor u bereid!

Interesse of vragen? Bel 06 – 39 13 72 35 of stuur ons direct een mail.
Wij helpen u graag verder!

JackyShoots - Angelina Zuliani ijskeuken