IJSKAR VERHUUR

Ijskar huren?

Zuliani’s schept graag voor u op! Wij zijn gespecialiseerd in het scheppen van overheerlijke ijsjes, op locatie.

Inmiddels hebben wij verschillende ijskarren waarmee wij u van dienst kunnen zijn. Of u nu een personeelsfeest, bruiloft of een ander evenement organiseert, uw gasten zullen versteld staan. Ons ambachtelijke ijs gecombineerd met één (of twee) van onze spontane ijsscheppers maken uw feest tot een onvergetelijke herinnering!

Ouderwetse ijsbakfiets

Door zijn looks is de ouderwetse ijsbakfiets op ieder feest een opvallende verschijning. Hij ziet er gezellig uit en doet denken aan vroeger. Deze ijskar is ook ideaal voor promo- en marketing acties.

De ijsbakfiets wordt standaard geleverd met 5 smaken. (incl. alles wat niet mag ontbreken zoals hoorntjes, ijsbekertjes, gekleurde spikkels en een spontane ijsschepper)

Ouderwetse ijsbakfiets Zuliani's Gelato

XL ijskar

De XL ijskar is zowel geschikt voor kleine feesten als voor grote bedrijfsfeesten. Daarbij is deze ijskar ook geschikt voor evenementen waar veel mensen op af komen. En daarbij ook in te zetten voor marketingacties!

De ijskar wordt standaard geleverd met 5 smaken. (incl. alles wat niet mag ontbreken zoals hoorntjes, ijsbekertjes, gekleurde spikkels en een spontane ijsschepper)

Zuliani’s tot uw dienst

Van 50 ijsjes tot 10.000 ijsjes, voor onze ijs(op)scheppers is niets te gek! Zuliani’s Gelato heeft voor veel mooie namen op evenementen gestaan met een ijskar. En hebben vele bezoekers van ons smakelijke ijs kunnen proeven.