π„πˆπ†π„π 𝐑𝐄𝐂𝐄𝐏𝐓 πŸ»β€Dagelijks zie je onze ijsbereiders aan het werk in de open ijskeuken in de Dorpsstraat. Wij bereiden het ijs naar uniek eigen recept. En ja, wij eten/proeven zelf ontzettend veel ijs… Maaaar ons excuus is dat wij het ijs continu optimaliseren en streven naar het aller aller beste ijs uit de regio!Ons ijs wordt gemaakt met verse ingrediΓ«nten, hiervoor geldt; Hoe meer, hoe beter! Maar verse producten zijn nou eenmaal niet allemaal hetzelfde en wij voegen er géén kleurstoffen aan toe; daarom kan bijvoorbeeld de ene bak pistache- of aardbeienijs donkerder van kleur zijn dan de ander π‘°π‘±π’”π’ƒπ’†π’“π’†π’Šπ’…π’Šπ’π’ˆ Rechts in de ijskeuken staan onze ketels, hierin maken we de basis van het ijs. Zowel van ons roomijs (met de lokale boerenmelk) als van ons sorbetijs. Nadat de basis gereed is, is het klaar om de ijsmachine in te gaan, die staan links. Dit is hΓ©t magische moment waarop onze ijsmeesters de bekende lekkere ingrediΓ«nten toevoegen; zoals hazelnootjes of de lekkere stukken watermeloen.Wanneer het klaar is om uit de machine te komen, maken de ijsbereiders er een mooie creatie van. Zij voegen extra decoratie toe; nog meer hazelnootjes! Of ze maken het af met bijvoorbeeld Cookie Dough of Amarena Kersen Vervolgens slaan we het ijs op in de vriezers achterin de zaak. Hier staat ons ijs voor beide winkels (Stadshart & Dorpsstraat), maar ook het ijs van onze afnemers en voor onze ijskarverhuur #storytime #loooongstory #tobecontinued

Geplaatst op: 07-09-2022

π„πˆπ†π„π 𝐑𝐄𝐂𝐄𝐏𝐓 πŸ»β€Dagelijks zie je onze ijsbereiders aan het werk in de open ijskeuken in de Dorpsstraat. Wij bereiden het ijs naar uniek eigen recept. En ja, wij eten/proeven zelf ontzettend veel ijs… Maaaar ons excuus is dat wij het ijs continu optimaliseren en streven naar het aller aller beste ijs uit de regio!Ons ijs wordt gemaakt met verse ingrediΓ«nten, hiervoor geldt; Hoe meer, hoe beter! Maar verse producten zijn nou eenmaal niet allemaal hetzelfde en wij voegen er géén kleurstoffen aan toe; daarom kan bijvoorbeeld de ene bak pistache- of aardbeienijs donkerder van kleur zijn dan de ander π‘°π‘±π’”π’ƒπ’†π’“π’†π’Šπ’…π’Šπ’π’ˆ Rechts in de ijskeuken staan onze ketels, hierin maken we de basis van het ijs. Zowel van ons roomijs (met de lokale boerenmelk) als van ons sorbetijs. Nadat de basis gereed is, is het klaar om de ijsmachine in te gaan, die staan links. Dit is hΓ©t magische moment waarop onze ijsmeesters de bekende lekkere ingrediΓ«nten toevoegen; zoals hazelnootjes of de lekkere stukken watermeloen.Wanneer het klaar is om uit de machine te komen, maken de ijsbereiders er een mooie creatie van. Zij voegen extra decoratie toe; nog meer hazelnootjes! Of ze maken het af met bijvoorbeeld Cookie Dough of Amarena Kersen Vervolgens slaan we het ijs op in de vriezers achterin de zaak. Hier staat ons ijs voor beide winkels (Stadshart & Dorpsstraat), maar ook het ijs van onze afnemers en voor onze ijskarverhuur #storytime #loooongstory #tobecontinued
π„πˆπ†π„π 𝐑𝐄𝐂𝐄𝐏𝐓 πŸ»β€Dagelijks zie je onze ijsbereiders aan het werk in de open ijskeuken in de Dorpsstraat. Wij bereiden het ijs naar uniek eigen recept. En ja, wij eten/proeven zelf ontzettend veel ijs... Maaaar ons excuus is dat wij het ijs continu optimaliseren en streven naar het aller aller beste ijs uit de regio!Ons ijs wordt gemaakt met verse ingrediΓ«nten, hiervoor geldt; Hoe meer, hoe beter! Maar verse producten zijn nou eenmaal niet allemaal hetzelfde en wij voegen er géén kleurstoffen aan toe; daarom kan bijvoorbeeld de ene bak pistache- of aardbeienijs donkerder van kleur zijn dan de ander π‘°π‘±π’”π’ƒπ’†π’“π’†π’Šπ’…π’Šπ’π’ˆ Rechts in de ijskeuken staan onze ketels, hierin maken we de basis van het ijs. Zowel van ons roomijs (met de lokale boerenmelk) als van ons sorbetijs. Nadat de basis gereed is, is het klaar om de ijsmachine in te gaan, die staan links. Dit is hΓ©t magische moment waarop onze ijsmeesters de bekende lekkere ingrediΓ«nten toevoegen; zoals hazelnootjes of de lekkere stukken watermeloen.Wanneer het klaar is om uit de machine te komen, maken de ijsbereiders er een mooie creatie van. Zij voegen extra decoratie toe; nog meer hazelnootjes! Of ze maken het af met bijvoorbeeld Cookie Dough of Amarena Kersen Vervolgens slaan we het ijs op in de vriezers achterin de zaak. Hier staat ons ijs voor beide winkels (Stadshart & Dorpsstraat), maar ook het ijs van onze afnemers en voor onze ijskarverhuur #storytime #loooongstory #tobecontinued