De grote nieuweling in ons assortiment. Met de nadruk op groot… β˜ƒοΈπ‘Ίπ’‚π’π’•π’š & π‘Ίπ’π’π’˜π’š | € 26,50 | 10 p.Het populaire gezouten karamelijs gecombineerd met heerlijk zacht witte chocolade-ijs. Een bodem van cake, gedecoreerd met witte chocoladeschaafsel en gezouten karamelsaus. Daarmee heeft deze taart alles: zacht, zout, zoet… Γ©n een gouden touch!Meer over onze ijstaarten: π‘¨π’‚π’π’”π’π’Šπ’‹π’…π’†π’ Ongeacht of je de ijstaart dezelfde dag nog gaat eten; vries deze bij thuiskomst altijd eerst in. Een halfuurtje voor iedereen genoeg ruimte heeft gemaakt voor het toetje, zet je de ijstaart even in de koelkast, hier kan hij gelijkmatig op temperatuur komen. Aansnijden doe je met een warm, maar droog mes.Meer tips over het aansnijden en bewaren ontvang je van ons bij het ophalen!

Geplaatst op: 17-12-2021

De grote nieuweling in ons assortiment. Met de nadruk op groot… β˜ƒοΈπ‘Ίπ’‚π’π’•π’š & π‘Ίπ’π’π’˜π’š | € 26,50 | 10 p.Het populaire gezouten karamelijs gecombineerd met heerlijk zacht witte chocolade-ijs. Een bodem van cake, gedecoreerd met witte chocoladeschaafsel en gezouten karamelsaus. Daarmee heeft deze taart alles: zacht, zout, zoet… Γ©n een gouden touch!Meer over onze ijstaarten: π‘¨π’‚π’π’”π’π’Šπ’‹π’…π’†π’ Ongeacht of je de ijstaart dezelfde dag nog gaat eten; vries deze bij thuiskomst altijd eerst in. Een halfuurtje voor iedereen genoeg ruimte heeft gemaakt voor het toetje, zet je de ijstaart even in de koelkast, hier kan hij gelijkmatig op temperatuur komen. Aansnijden doe je met een warm, maar droog mes.Meer tips over het aansnijden en bewaren ontvang je van ons bij het ophalen!
De grote nieuweling in ons assortiment. Met de nadruk op groot... β˜ƒοΈπ‘Ίπ’‚π’π’•π’š & π‘Ίπ’π’π’˜π’š | € 26,50 | 10 p.Het populaire gezouten karamelijs gecombineerd met heerlijk zacht witte chocolade-ijs. Een bodem van cake, gedecoreerd met witte chocoladeschaafsel en gezouten karamelsaus. Daarmee heeft deze taart alles: zacht, zout, zoet… Γ©n een gouden touch!Meer over onze ijstaarten: π‘¨π’‚π’π’”π’π’Šπ’‹π’…π’†π’  Ongeacht of je de ijstaart dezelfde dag nog gaat eten; vries deze bij thuiskomst altijd eerst in. Een halfuurtje voor iedereen genoeg ruimte heeft gemaakt voor het toetje, zet je de ijstaart even in de koelkast, hier kan hij gelijkmatig op temperatuur komen. Aansnijden doe je met een warm, maar droog mes.Meer tips over het aansnijden en bewaren ontvang je van ons bij het ophalen!