Vandaag is de Europese dag van het Ambachtelijk IJs! En weet je wat pas echt ambachtelijk is? Deze ijstaart, gemaakt door de ijsmeesters van Zuliani’s:Yoghurt ijs, sinaasappel ijs en een kern van passievruchten vulling. Deze prachtige ijstaart steelt de show door zijn paas-uiterlijk, een heldergele drip van sinaasappel. Een bodem van cake. De ijstaart is gedecoreerd met parels en snippers van melkchocolade.Voor 8 personen (€ 24,50)Bestellen kan t/m 31 maart #linkinbio

Geplaatst op: 24-03-2021

Vandaag is de Europese dag van het Ambachtelijk IJs! En weet je wat pas echt ambachtelijk is? Deze ijstaart, gemaakt door de ijsmeesters van Zuliani’s:Yoghurt ijs, sinaasappel ijs en een kern van passievruchten vulling. Deze prachtige ijstaart steelt de show door zijn paas-uiterlijk, een heldergele drip van sinaasappel. Een bodem van cake. De ijstaart is gedecoreerd met parels en snippers van melkchocolade.Voor 8 personen (€ 24,50)Bestellen kan t/m 31 maart #linkinbio
Vandaag is de Europese dag van het Ambachtelijk IJs!  En weet je wat pas echt ambachtelijk is? Deze ijstaart, gemaakt door de ijsmeesters van Zuliani’s:Yoghurt ijs, sinaasappel ijs en een kern van passievruchten vulling. Deze prachtige ijstaart steelt de show door zijn paas-uiterlijk, een heldergele drip van sinaasappel. Een bodem van cake. De ijstaart is gedecoreerd met parels en snippers van melkchocolade.Voor 8 personen (€ 24,50)Bestellen kan t/m 31 maart #linkinbio