Medewerker IJssalon

Werken met het lekkerste ijs van Zoetermeer… De perfecte (bij)baan!

Zuliani’s heeft een ijssalon in de Dorpsstraat en in het Stadshart van Zoetermeer. Na overleg met jou, krijg je een vaste vestiging. De werkzaamheden bestaan uit het helpen van hele blije mensen; het scheppen van ijs, en het maken van heerlijke ijskoffies en milkshakes. Maar ook zorgen dat de ijssalon er Pico Bello uitziet en gezellig samenwerken met collega’s horen bij jouw takenpakket!

Wij leren je álles over klantvriendelijkheid, allergenen, samenwerken en over ijs natuurlijk!

Beschik je over een brede glimlach, verantwoordelijkheidsgevoel en ben jij niet vies van schoonmaken?

Ben jij 16 jaar of ouder, mag jij ’s avonds werken*, ben jij minimaal 2x per week beschikbaar en ga je niet langer dan 3 weken op vakantie? Dan nodigen wij jou graag uit voor een kennismakingsgesprek!

Licht jouw motivatie én beschikbaarheid toe in onderstaand formulier.

 

* ’s avonds uiterlijk tot 23:00 uur in de zomer

Wij zoeken fulltimers én parttimers, dus heb jij een tussenjaar en wil je lekker veel werken of zoek je juist een bijbaan voor naast school? Wij hebben werktijden die bij jou passen.

Het ijsseizoen is van april tot half oktober. De kennismakingsgesprekken vinden eind februari plaats, vanaf begin april kun je beginnen!

Zomer, ijs en blije mensen! Alleen maar vrolijke en enthousiaste collega’s, gratis ijs en een jaarlijks uitje met het hele team. Zin in het leukste seizoenswerk dat er is? Vul dan snel onderstaand formulier in!

Solliciteren

Naam(Vereist)
Geboortedatum(Vereist)
E-mailadres(Vereist)

Upload hier jouw CV, wij zijn benieuwd naar jouw werkervaring en vaardigheden.
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, docx, doc, Max. bestandsgrootte: 16 MB.

Het werkrooster is bij ons elke week hetzelfde, je krijgt dus vaste shifts en zo weet jij elke week waar je aan toe bent. Iedereen werkt bij ons minimaal 2x per week. Licht jouw beschikbaarheid alvast zo breed mogelijk toe, wanneer je uitgenodigd wordt voor een gesprek kun je dit verder toelichten. Het rooster wordt uiteraard gemaakt in overleg.
Laat ons weten waarom jij onderdeel van ons team wil worden! Wij zijn bijvoorbeeld benieuwd naar: Waarom jij solliciteert bij Zuliani’s, wat spreekt jou aan? Waarom sluiten jouw kwaliteiten (zoals opleiding of werkervaring) aan op de vacature? En waarom pas jij persoonlijk bij ons team?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.