Medewerker IJssalon

Werken met het lekkerste ijs van Zoetermeer… Wie ziet dat nu niet als perfecte (bij)baan?!

Zuliani’s heeft een ijssalon in de Dorpsstraat en in het Stadshart van Zoetermeer. De werkzaamheden bestaan vooral uit het helpen van hele blije mensen; het scheppen van ijs, en het maken van heerlijke ijskoffies en milkshakes. Maar ook zorgen dat de ijssalon er Pico Bello uitziet en gezellig samenwerken met collega’s horen bij jouw takenpakket!

Wij leren je álles over klantvriendelijkheid, allergenen, samenwerken en over ijs natuurlijk!

Beschik je over een brede glimlach en verantwoordelijkheidsgevoel? Ben jij minimaal 2x per week een shift beschikbaar en ga je meestal niet langer dan 2 weken op vakantie? Dan nodigen wij jou graag uit voor een kennismakingsgesprek!

Momenteel zijn wij nog opzoek naar één nieuwe collega van 18 jaar of ouder die vast op de zaterdagavond beschikbaar is. Verder hebben wij flexibele werkmomenten in de week voor jou. Meer werken in de vakantie is ook mogelijk!

Solliciteren

Naam(Vereist)
Geboortedatum(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Beschikbare shifts(Vereist)
Momenteel zijn wij nog opzoek naar één nieuwe collega van 18 jaar of ouder die vast op de zaterdagavond beschikbaar is. Verder hebben wij flexibele werkmomenten in de week voor jou. Meer werken in de vakantie is ook mogelijk! Je overige beschikbaarheid kun je toelichten in de motivatie hieronder en overleggen in het kennismakingsgesprek.
Upload hier jouw CV, wij zijn benieuwd naar jouw werkervaring en vaardigheden.
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, docx, doc, Max. bestandsgrootte: 16 MB.
Laat ons weten waarom jij onderdeel van ons team wil worden! Wij zijn bijvoorbeeld benieuwd naar: Waarom jij solliciteert bij Zuliani's, wat spreekt jou aan? Waarom sluiten jouw kwaliteiten (zoals opleiding of werkervaring) aan op de vacature? En waarom pas jij persoonlijk bij ons team?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.