Ons team is compleet! Wij zoeken op het moment geen collega’s meer. Maar een open sollicitatie insturen mag altijd, dan nemen wij contact met je op wanneer we een plek vrij hebben in het rooster.


Medewerker IJssalon

Werken met het lekkerste ijs van Zoetermeer… De perfecte (bij)baan!

Zuliani’s heeft een ijssalon in de Dorpsstraat en in het Stadshart van Zoetermeer. Na overleg met jou, krijg je een vaste vestiging. De werkzaamheden bestaan uit het helpen van hele blije mensen; het scheppen van ijs, en het maken van heerlijke ijskoffies en milkshakes. Maar ook zorgen dat de ijssalon er Pico Bello uitziet en gezellig samenwerken met collega’s horen bij jouw takenpakket!

Wij leren je álles over klantvriendelijkheid, allergenen, samenwerken en over ijs natuurlijk! Het ijsseizoen is van maart tot half oktober.

Beschik je over een brede glimlach, verantwoordelijkheidsgevoel en ben jij niet vies van schoonmaken?

Ben jij 16 jaar of ouder, mag jij ’s avonds werken*, ben jij minimaal 2x per week beschikbaar en ga je niet langer dan 3 weken op vakantie? Dan nodigen wij jou graag uit voor een kennismakingsgesprek!

Licht jouw motivatie én beschikbaarheid toe in onderstaand formulier.

 

* ’s avonds uiterlijk tot 23:00 uur in de zomer

Solliciteren

Naam(Vereist)
Geboortedatum(Vereist)
E-mailadres(Vereist)

Beschikbaarheid
Het werkrooster is bij ons elke week hetzelfde, je krijgt dus vaste shifts en zo weet jij elke week waar je aan toe bent. Op het moment zoeken wij helaas geen collega’s. Toch kan het altijd zo zijn dat er shifts beschikbaar komen gedurende het seizoen. Een open sollicitatie insturen? Licht jouw beschikbaarheid toe in de motivatie!
Upload hier jouw CV, wij zijn benieuwd naar jouw werkervaring en vaardigheden.
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, docx, doc, Max. bestandsgrootte: 16 MB.

Laat ons weten waarom jij onderdeel van ons team wil worden! Wij zijn bijvoorbeeld benieuwd naar: Waarom jij solliciteert bij Zuliani’s, wat spreekt jou aan? Waarom sluiten jouw kwaliteiten (zoals opleiding of werkervaring) aan op de vacature? En waarom pas jij persoonlijk bij ons team?
LET OP: Je verstuurt een open sollicitatie! Wij zoeken op het moment geen collega’s meer. Een open sollicitatie insturen mag altijd, dan nemen wij contact met je op wanneer we een plek vrij hebben in het rooster.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.