– VACATURE GESLOTEN – Inmiddels zijn wij voorzien van voldoende personeel voor het ijsseizoen van 2022. Maar een open sollicitatie insturen mag altijd! Wij krijgen je sollicitatie binnen en zullen contact opnemen zodra wij weer een plek hebben in ons team.


Medewerker IJssalon

Werken met het lekkerste ijs van Zoetermeer… Wie ziet dat nu niet als perfecte (bij)baan?!

Zuliani’s heeft een ijssalon in de Dorpsstraat en in het Stadshart van Zoetermeer. Na overleg met jou, krijg je een vaste vestiging. De werkzaamheden bestaan vooral uit het helpen van hele blije mensen; het scheppen van ijs, en het maken van heerlijke ijskoffies en milkshakes. Maar ook zorgen dat de ijssalon er Pico Bello uitziet en gezellig samenwerken met collega’s horen bij jouw takenpakket!

Wij leren je álles over klantvriendelijkheid, allergenen, samenwerken en over ijs natuurlijk! Je kan bij ons parttime en fulltime aan de slag. Het ijsseizoen is van maart tot half oktober.

Ben jij 15 jaar of ouder, beschik je over een brede glimlach en verantwoordelijkheidsgevoel? Ben jij minimaal 2x per week een shift beschikbaar en ga je meestal niet langer dan 2 weken op vakantie? Dan nodigen wij jou graag uit voor een kennismakingsgesprek!

De vacature is gesloten, maar een open sollicitatie insturen mag altijd! Wij krijgen je sollicitatie binnen en zullen contact opnemen zodra wij weer een plek hebben in ons team.

Solliciteren

Naam(Vereist)
Geboortedatum(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Upload hier jouw CV, wij zijn benieuwd naar jouw werkervaring en vaardigheden.
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, docx, doc, Max. bestandsgrootte: 16 MB.
Laat ons weten waarom jij onderdeel van ons team wil worden! Wij zijn bijvoorbeeld benieuwd naar: Waarom jij solliciteert bij Zuliani's, wat spreekt jou aan? Waarom sluiten jouw kwaliteiten (zoals opleiding of werkervaring) aan op de vacature? En waarom pas jij persoonlijk bij ons team?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.